Bel voor een afspraak 06 43046431

Openingstijden ma t/m vr 10:00 - 21:00, za 12:00 - 17:00, zo gesloten

 

Uw Schoonheids­salon in Almere

 

Gezichts­behandelingen voor Dames en Heren

 
 
 

Uw Schoonheids­specialiste in Almere


Gezichtsbehandelingen van Decléor, Medik8 en Medex

 
Jacqueline de Goeij uw schoonheidsspecialiste
Onze merken.

In onze schoonheidssalon Schoonheidsinstituut Almere werken we met producten van Decléor, Medik8 en Medex. In onze beauty salon kunnen we daardoor diverse behandelingen voor alle verschillende huidtypen zoals de normale, droge, vette en gevoelige huid aanbieden. Onze schoonheidsspecialiste adviseert u na een intake gesprek wat het beste bij uw huid past.

Uw schoonheidssalon in Almere

Omdat u onze volledige aandacht verdient werken wij uitsluitend op afspraak 06 43046431.

Openingstijden
schoonheidssalon ma t/m vr 10:00 - 21:00 | za 12:00 - 17:00 | zo gesloten

Andy Warholstraat 5, 1328LA, Almere


Decléor Aromaplastie

De befaamde signatuur Decléor behandeling geschikt voor verschillende huidtypen. Het hart van deze tweeledig werkende behandeling vormt het aanbrengen van het masker met haar 100% natuurlijke actieve ingrediënten, inclusief tarwekiemolie, lijnzaad en zonnebloemzaden. Geuren en texturen komen samen om uitzonderlijke en essentiële voordelen te brengen. U kunt kiezen uit een basis Facial of uitgebreide Aromaplastie behandeling.


Aroma Facial: 30 min € 42,-
Aromaplastie: 60 min € 61,-

Decléor Aroma Expert

Representatief voor de Decléor expertise, waarbij wetenschap en natuur een weldaad aan unieke en ongeëvenaarde voordelen vrijgeven. Deze voedende en verstevigende behandeling bevordert de opname van de essentiële ingrediënten en de vitamines voor de huid en geeft uw huid al na de eerste verzorging haar stralende en fluweelzachte aspect terug. Wij kunnen deze behandeling speciaal afstemmen op uw huidtype (30+ , 40+, en 50+).


Aroma Expert: 75 min € 71,-

 
 
Medik8 Vitamin

Schuimreiniger en bamboepeeling zorgen samen voor een oppervlakte- plus dieptereiniging. De onzuiverheden worden weggehaald, gevolgd door een lekkere gezichtsmassage. Vervolgens gaat daar een zoet, fruitig ruikend masker over, boordevol werkstoffen. We sluiten af met een hydraterende crème. Voor alle huidtypes met name de droge en vochtarme huid. U kunt kiezen uit een Facial of een extra Vitamin Boost behandeling.


Facial: 30 min € 42,-
Vitamin Boost: 60 min € 61,-

Medik8 Glam Glow

Schuimreiniger en licht fruitzuurpeeling zorgen samen voor een oppervlakte- plus dieptereiniging en de huid wordt weer mooi egaal. De onzuiverheden worden weggehaald, gevolgd door een lekkere gezichtsmassage. Vervolgens gaat daar een zoet, fruitig ruikend vliesmasker over, boordevol werkstoffen. We sluiten af met diepwerkende serums en hydraterende crème. Een anti-age behandeling voor alle huidtypes, met name de droge en vochtarme huid.


Glam Glow: 75 min € 71,-

 
Medex Facial

Na de reining worden de onzuiverheden weggehaald Dit wordt gevolgd door een lekkere gezichtsmassage met olie speciaal voor het gezicht. Vervolgens wordt een masker boordevol werkstoffen toegepast. We sluiten af met een hydraterende crème. Voor alle huidtypes met name de droge en vochtarme huid. U kunt kiezen uit een facial of uitgebreide behandeling.


Facial: 30 min € 42,-
Uitgebreid: 60 min € 61,-

Medex Expert

Een reiniging en een lichte fruitzuurpeeling zorgen samen voor een oppervlakte- plus dieptereiniging en een mooie egale huid. De onzuiverheden worden weggehaald, gevolgd door een lekkere drukpunt gezichtsmassage. Vervolgens gaat daar een lekker geurend masker over, boordevol werkstoffen. We sluiten af met diepwerkende serums en hydraterende crème. Een age-well behandeling voor alle huidtypes, met name de droge en vochtarme huid.


Expert: 75 min € 71,-


Aanvullende Behandelingen

Wenkbrauwen epileren of verven of wimpers verven in combinatie met uw Decléor of Medik8 behandeling of als afzonderlijke behandeling.


Wenkbrauwen epileren of verven: € 11,-
Wimpers verven: € 11,-


Harsen

Harsen is een tijdelijke manier van haar­verwijdering. Na het harsen zullen de haren weer aan­groeien. Dit aangroeien gebeurt met een zachte (haar)punt zodat je anders dan bij scheren, na het harsen geen harde stoppels zult hebben.

U kunt in onze schoonheidssalon overtollige lichaams- en gezichts­haren door middel van vloeibare hars laten verwijderen. De haren worden tijdens het harsen door de schoonheidsspecialiste helemaal verwijderd en het duurt gemiddeld 3-8 weken voordat ze weer zijn aangegegroeid.


Bovenlip of kin: 10 min € 11,-
Kaaklijn: 20 min € 25,-
Oksels: 20 min € 25,-
Onderbenen: 30 min € 30,-
Benen: 60 min € 50,-
Rug: 30 min € 30,-

 

 

Decléor Aroman voor Heren

Deze behandelingen zijn speciaal gericht op een beschadigde en verzwakte huid door dagelijks scheren en blootstelling aan klimaat alswel een lichaam dat is blootgesteld aan de negatieve effecten van stress en vermoeidheid. Een eenvoudig maar duidelijk gamma behandelingsproducten voor buitengewone resultaten en perfect in te passen in het drukke bestaan van de moderne man.


Aroman: 60 min € 61,-
Aroman DeLuxe: 75 min € 71,-

 
 

Reviews

Wat klanten zeggen


Professionele producten van Medik8 en Decleor

Solange: 'Prima producten'

Mooie salon met een perfecte ontvangst en super behandeling. Kan echt een behandeling met Medik8 aanraden. Je huid knapt er zo van op dat je het direkt kunt zien, ook de ander produkten bevallen goed.Top!

Professionele schoonheidssalon in Almere

Sylvia: 'Professionele salon'

Een professionele ruime salon met erg veel aandacht voor de klant. De ontvangst is prima in orde, eerst werd mijn huid zorgvuldig bekeken en vervolgens kreeg ik een heldere uitleg over de schoonheids­behandeling. De behandeling zelf was heerlijk verfrissend en ontspannend.

Ontspannen bij uw schoonheidssalon in Almere

Jantine: 'Lekker ontspannen'

De salon ziet er netjes en verzorgd uit en de schoonheids­specialiste was erg vriendelijk en professioneel, echt volle aandacht voor de klant. Heerlijke schoonheids­behandeling gehad. Ik stapte met een lekker schoon en ontspannen gevoel de deur uit.

 
 

Contact