Bel voor een afspraak 06 43046431

Openingstijden ma t/m vr 10:00 - 21:00, za 12:00 - 17:00, zo gesloten

 

Uw Schoonheids­salon in Almere

 

Gezichts­behandelingen voor Dames en Heren

 
 
 

Uw Schoonheids­specialiste in Almere


Gezichtsbehandelingen van TEAM Dr JOSEPH en Medik8

 
Jacqueline de Goeij uw schoonheidsspecialiste
Onze merken.

In onze schoonheidssalon Schoonheidsinstituut Almere werken we met producten van de merken TEAM Dr JOSEPH en Medik8. In onze beauty salon kunnen we daardoor diverse behandelingen voor alle verschillende huidtypen zoals de normale, droge, vette en gevoelige huid aanbieden. Onze schoonheids­specialiste adviseert u na een intake gesprek wat het beste bij uw huid past.

Uw schoonheidssalon in Almere

Omdat u onze volledige aandacht verdient werken wij uitsluitend op afspraak 06 43046431.

Openingstijden
schoonheidssalon ma t/m vr 10:00 - 21:00 | za 12:00 - 17:00 | zo gesloten

Zilvermeeuwlaan 48, 1343 CK, Almere


Intense Purifying Face Treatment

Dieptereiniging specifiek voor uw huidtype gebaseerd op de methode van TEAM Dr JOSEPH: uw huid? schoon en zacht. Uw gezicht? Stralend. Uw huidgevoel? Helder en energiek. Beginnend met warme kruidencompressen; een zachte massage die het lymfatisch systeem stimuleert; peeling; reiniging met cupping glazen en een dieptereiniging - gevolgd door een tonifiërende
gezichtspakking, een peel-off masker en de dagelijkse verzorging die specifiek op uw huid wordt afgestemd. Voor een zichtbaar frissere uitstraling en een vitalere huid.Purifying Face: 50 min € 69,-

Cellular Recreation Face Treatment

Een voortreffelijke natuurlijke behandeling met actieve ingrediënten, specifiek afgestemd op de behoeften van uw huid, met directe resultaten en een diep ontspannende, verwennende werking op basis van de methode van TEAM DR JOSEPH: Huiddiagnose; bijwerken van de wenkbrauwen; een massage die het lymfestelsel stimuleert; warme kruidencompressen; peeling; dieptereiniging met cupping glazen; speciaal serum; een gemoduleerde gezichtsmassage; een intensief gezichtsmasker en tenslotte, een op de huid afgestemde dagelijkse verzorging. Met zeer effectieve, natuurlijke actieve bestanddelen
voor een gezonde en intensief verzorgde huid.


Cellular Face: 80 min € 109,-

Advanced Bio Lifting Face Treatment

Het holistische maximaal programma gebaseerd op de methode van TEAM DR JOSEPH: intensieve behandeling met een biologisch-dynamische liftende massage, specifiek afgestemd op de behoeften van uw huid. Ervaar een werkelijk unieke schoonheidsbehandeling met: huiddiagnose; wenkbrauwen bijwerken; een massage die het lymfestelsel stimuleert; warme kruidencompressen; peeling; dieptereiniging met cupping glazen; speciaal serum; een bioenergetische liftende massage; een intensief gezichtsmasker, en ten slotte, een op uw huid afgestemde dagverzorging en stabilisatie. Een
natuurlijke hoogtechnologische oplossing voor een duurzaam en direct zichtbaar en maximaal effect.


Biolifting Face: 110 min € 139,-

 
 
Medik8 Vitamin

Schuimreiniger en bamboepeeling zorgen samen voor een oppervlakte- plus dieptereiniging. De onzuiverheden worden weggehaald, gevolgd door een lekkere gezichtsmassage. Vervolgens gaat daar een zoet, fruitig ruikend masker over, boordevol werkstoffen. We sluiten af met een hydraterende crème. Voor alle huidtypes met name de droge en vochtarme huid.


Vitamin Boost: 50 min € 69,-

Medik8 Glam Glow

Schuimreiniger en licht fruitzuurpeeling zorgen samen voor een oppervlakte- plus dieptereiniging en de huid wordt weer mooi egaal. De onzuiverheden worden weggehaald, gevolgd door een lekkere gezichtsmassage. Vervolgens gaan daar een gel en een crème masker over, boordevol werkstoffen. We sluiten af met diepwerkende serums en hydraterende crème. Een anti-age behandeling voor alle huidtypes, met name de droge en vochtarme huid.


Glam Glow: 70 min € 79,-

 

Aanvullende Behandelingen

Wenkbrauwen epileren of verven of wimpers verven in combinatie met uw Decléor of Medik8 behandeling of als afzonderlijke behandeling.


Wenkbrauwen epileren of verven: € 11,-
Wimpers verven: € 11,-


Harsen

Harsen is een tijdelijke manier van haar­verwijdering. Na het harsen zullen de haren weer aan­groeien. Dit aangroeien gebeurt met een zachte (haar)punt zodat je anders dan bij scheren, na het harsen geen harde stoppels zult hebben.

U kunt in onze schoonheidssalon overtollige lichaams- en gezichts­haren door middel van vloeibare hars laten verwijderen. De haren worden tijdens het harsen door de schoonheidsspecialiste helemaal verwijderd en het duurt gemiddeld 3-8 weken voordat ze weer zijn aangegegroeid.


Bovenlip of kin: 10 min € 11,-
Kaaklijn: 20 min € 25,-

 

 

Express Power Lift For Men

De TEAM DR JOSEPH methode voor mannen. Krachtig, natuurlijk, effectief: huiddiagnose; een stimulerende massage van het lymfestelsel; warme kruidencompressen; peeling; dieptereiniging; speciaal serum; een intensief
masker met gezichtsmassage, en tot slot, individuele dagelijkse verzorging. Natuurlijke hightech power voor een krachtige en verzorgde verschijning.


Power Lift: 50 min € 69,-

 
 

Reviews

Wat klanten zeggen


Professionele producten van Medik8 en Decleor

Solange: 'Prima producten'

Mooie salon met een perfecte ontvangst en super behandeling. Kan echt een behandeling met Medik8 aanraden. Je huid knapt er zo van op dat je het direkt kunt zien, ook de ander produkten bevallen goed.Top!

Professionele schoonheidssalon in Almere

Sylvia: 'Professionele salon'

Een professionele ruime salon met erg veel aandacht voor de klant. De ontvangst is prima in orde, eerst werd mijn huid zorgvuldig bekeken en vervolgens kreeg ik een heldere uitleg over de schoonheids­behandeling. De behandeling zelf was heerlijk verfrissend en ontspannend.

Ontspannen bij uw schoonheidssalon in Almere

Jantine: 'Lekker ontspannen'

De salon ziet er netjes en verzorgd uit en de schoonheids­specialiste was erg vriendelijk en professioneel, echt volle aandacht voor de klant. Heerlijke schoonheids­behandeling gehad. Ik stapte met een lekker schoon en ontspannen gevoel de deur uit.

 
 

Contact